Voeding en levensstijl
Richting
 
Gespreks-partner
Ontknoping
Je leven
vormgeven
Persoonlijke
ontwikkeling

Een coaching-traject vertrekt vanuit het heden en is gericht op een positieve vraagstelling over de toekomst.

Tijdens het intakegesprek luister ik naar jouw verhaal, wie je bent en wat je wil bereiken. Misschien is jouw vraagstelling eerder vaag. Dat is geen enkel probleem. Samen ontrafelen we jouw verlangens. Mijn sterkte is het zien van verbanden tussen lichaam en geest en het benoemen van pijnpunten die je verborgen houdt voor jezelf. 
Door van gedachten te wisselen zonder te oordelen tracht ik een spiegel te zijn zodat je nieuwe inzichten kan verwerven die helpen om jouw leven en gezondheid in balans te brengen. Samen gaan we op zoek naar wat je kracht geeft en wat jouw drijfveren zijn. Van daaruit putten we als mens immers energie. 

Na het intakegesprek zetten we een paar concrete doelstellingen voorop waar we samen naar toe  zullen werken. Jij doet het werk en ik sta je bij vanaf de zijlijn. Ik ben jouw reisgezel tijdens het veranderingsproces waarbij we van punt A naar punt B gaan.

 

Om te grasduinen in trauma's uit het verleden kan je beter terecht bij een psycholoog of psychotherapeut.  Op trauma's ga ik dus niet dieper in, maar we zullen ze wel benoemen om te kunnen begrijpen hoe ze jou beïnvloed hebben.

Prijs : 50 € / uur

De lengte van het traject, het intakegesprek en opvolgingsgesprekken zijn steeds te bespreken.
We bekijken samen wat je nodig hebt en wat haalbaar is.

Volg Annelies Dhooge

Tel : 0032 56 49 88 44

GSM : 0032 486 586 356