top of page

Ervaringen

uit de de fijne berichtjes die ik ontving knipte ik hier en daar een citaat. 

 

Uit een email van Griet na een coachinggesprek :

Een consult bij jou voelt warm aan. Je sloeg keihard voor mij de nagel op de kop. Alsof je een gave hebt om zo'n dingen aan te voelen. Op de één of andere manier sprak je iets uit waar ik al zo'n 13 jaar mee worstelde. Je voelde op dat moment tegelijk ook aan dat 'stoppen' met werken een stap te ver was en hamerde daar niet op verder. Je hebt me in een hele goeie richting geduwd.

 

Tine over haar "Thee op maat":

Ik had al jaren last van oorontstekingen die veroorzaakt werden door een chronische verkoudheid. Bijgevolg was ik vaste klant bij de neus-keel en oorarts voor "buisjes" die regelmatig opnieuw moesten gestoken worden. De dokter vertelde mij dat ik mijn neus moest vrijhouden om verder ontstekingen te vermijden. Annelies maakte een thee op mijn lijf geschreven die ik dagelijks drink. Sindsdien heb ik geen last meer van verkoudheden en heb ik geen buisjes meer nodig.

Sara mailt na een toonbankbabbel :

Hallo Annelies,

Ik wou je gewoon bedanken voor de inspirerend babbel van vorige vrijdag.

Groetjes

Uit een mailtje van Frank na een toonbankbabbel :

Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek deze namiddag en de mooie handvaten die ik meeneem op mijn verder pad. De onwetendheid omarmen en genieten van het pad zelf wordt mijn grootste uitdaging.


Uit een mailtje van Tania na een coachingesprek :

Heb de voorbije week al veel stilgestaan bij mijn mentaal welzijn, niet gemakkelijk om dingen anders te gaan aanpakken maar ik doe mijn best om meer naar buiten te komen met wat me dwarszit en op mijn lever blijft liggen.

Het plan is om niet meer op te kroppen en te zwijgen om de vrede te bewaren.

Uit het gesprek van vorige maandag heb ik goed onthouden dat alles kan gezegd worden als het maar op een liefdevolle manier is....

Uit een mailtje van Petra aan haar vriendin :

Ik wil je bedanken (ging jou een dikke knuffel geven) om me door te sturen naar Annelies. Wat een madame!! Ze is zo uitzonderlijk! Ze heeft een gave die niet veel mensen hebben. Heb een gesprek van 40 minuten gehad. Er is veel losgekomen waaronder dat ene dat al zo lang blijft vastzitten. Ze omschreef het als "me waardeloos voelen". Het is de nagel op de kop! Dit is hoe ik me voel diep vanbinnen! In één woord kon ze dat na 20 minuten uit mijn verhaal halen.


bottom of page